Образ

Паметта ми още дълго ще танцува
 там,на оня абсолвентски бал,
гдето със очите те жадувах
 и за първи път по теб мечтах.

Нося образа ти като фотопамет
 без да мога да го отстраня от нета.
Къдриците ти дълго ще ме мамят.
За среща жаждата не е отнета.

Не знам кога отново ще те видя,-
в очите си във плен да те затворя.
С целувка жадна да не те обидя.
За чувствата ми да си поговорим.

Но още дълго в паметта ми ще танцува
 Принцесата от оня абсолвентски бал.
Душата ми все още се вълнува
 от твоя образ.
Образ,който през живота оживя...

03.10.2011 г.
Б. Алекс.
 


Рецензии