щастя

зуміло щастя вилитись за борт
і попливло безмежними шляхами,
суворих днів каміння не збирать
йому,
бо світ його
з небесними 
світами
вінки
звиває,
а не зі зла
душевними
ранами
рваними

21:30
14 січня 2019


Рецензии