Магнолия

Колко много стихове за маргаритки!!!
Стихове написани са даже за алоето.
Не знам защо поетите отритват
 темата за чудната магнолия?!

Цъфти като усмивка на момиче.
Красотата й - премяна на невеста.
А ароматите й - просто фантастични,-
на Нина Ричи във флакон да ги поместиш.

По лИстчетата й росата е сълза във утрото,-
загубила моминската си непорочност.
И ти приличаш на магнолията...Чудото,
в което влюбен съм надълго...Точно!

12.09.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии