Когато те целувам

Когато те целувам - чувам ехо.
Ехото на твоята душа.
Уж си ми в ръцете, а далеко -
от далеко се усмихва тя.

Уж си ми в ръцете, а летиш
 ти към своето несбъдно щастие.
Уж си ми в ръцете, а кръжиш
 като лястовица в танц пристрастен.

Когато те целувам - чувам ехо.
Ехото на твоята душа.
И със целувките открехвам ти сърцето
 в което мога в Любовта си да се сгуша.

10.09.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии