Девойка по бикини

Ще настъпи пролет. А музата я няма...
Изчезнали са всичките богини.
За стих или поема теми няма.
Морето е далеч с девойки по бикини.

Плаж със слънце и на чайки писъци,
а морето - откровенно синьо. И
 бягането покрай морско плискане
 с девойка по едни бикини.

Страдам за голямата любов,
която може мълком да отмине.
Навярно за романа съм готов...
с красивата девойка по бикини!?

08.09.2011 г.
Б.Алекс.


Рецензии