Трапчинката

Трапчинката на бузата привлича
 погледа ми. Също черна дупка.
Тя просто моли ме да те обичам.
Сърцето ускорено да затупка.
Просто й се подчинявам безусловно.
Тук вече е излишно всяко слово...

27.08.2011 г.
София


Рецензии