Страст

Вълните морски пак прииждат
 подобно силата на мойта страст.
Сърцето тайно им завижда
 как се разбива непокорната им власт
 в скалите на прибоя.
Спри и ти страстта ми,
ако можеш,
мила моя...

26.08.2011 г.
София


Рецензии