***

Вайна паміж дабром і злом
Была, і ёсць, і будзе...
Там д'ябал  вяжа час вузлом  --
Ён не дае жыць людзям.

Яго памкненні бачны тым,
Хто любіць край свой шчыра:
Нясе з сабой абраз святы,
Дзе воля і Айчына.


Рецензии