Не желай зла другим

Кипить каструля аж шумить
Немов вода у річці.
А піна кришку підніма
Й біжить по усій плитці.

Отак і у душі кипить образа,
Але її нічим не загасить.
Тільки і жде свого моменту,
Аби на когось все це злить.

Не намагайтеся зливати
Назавжди хай погасне у душі.
Адже все зло яке бажаєте другому
Ви можете відчути на собі.

9.01.2019


Рецензии