Хит о лете на украинском языке

<Людмила Плєвако>

Пристрасть і мохіто

1.
Ти з’явилась, як спалах на сонці,
А я погляду не відвів.
Лиш побачив тебе на шезлонзі,
І відразу все зрозумів:
Був би поряд і вдень, і щоночі,
І ніколи б не відпускав,
Бо щомиті, щомиті я хочу
Цілувати твої вуста.

Приспів:

Пристрасть і мохіто –
Суміш соковита.
Сонцем ти зігріта, гаряче й мені.
Ягiдка налита,
Королева літа!
Навіть Афродіта заздрила б тобі!

2.
Ми так мало знайомі, так мало,
А здається, що все життя
Ти кохаєш мене і так само
Шаленію від тебе я.
Наче книгу, тебе я читаю
І закохуюсь знов і знов.
І палає, палає, палає,
Не згасає моя любов.

Приспів:

Пристрасть і мохіто –
Суміш соковита.
Сонцем ти зігріта, гаряче й мені.
Ягiдка налита,
Королева літа!
Навіть Афродіта заздрила б тобі!


Рецензии