Last painful night

Я зможу все пробачити й забути,
Навчуся знов палить мости.
Одне мене все ранить дужче:
Закрию очі, а там ти.

Ти проростаєш як бур'ян скрізь мене,
Ти знов відгадуєш секрет.
Ти як магніт притягуєш до себе,
І зводиш з розуму в момент.

Тепер я знаю точно й вірно:
Твій погляд - то рушійна сила.
Щодня лиш про одне молю:
Забуть того, кого люблю.


16.07.18


Рецензии