Пацалунак

Унясi мяне у бела-снежныя далi,
Дзе сняга у пралесках растаюць,
Дзе капелi калярова гукаюць,
Дзе вясна у зiме почываюць,

Абымi нежна-моцнымi крыламi,
I паветра схiне у зямлiцэ,
I вачыма зачыняцца на хвiлiнку...
Будзем пранаю дыхаць...

I тварыць на Зямле навальнiцы,
Штобы ружамi рдзелi сунiцы...)
Пацалуй мяне... Моцна-крэпка,
Штоб адчулась у вабодвух надхненне...


Рецензии