i рiч вже не в тобi

І річ вже не в тобі,
І не в мені.
Не має більш нічого.
Тільки вітер
Полоще голе гілля у повітрі,
Хоронить жовте листя у землі.
І ми з тобою,
Вже у цьому світі,
Такі не одинокі
Та малі.
І річ вже не тобі,
І не в мені.


Рецензии