Прибульц1

Ми - прибульці з іншого виміру.
Ми дізнаємося все по очах.
І тебе і мене виховав
Світ, що панує лише в снах.

Ми закохані в життя і Всесвіт.
Ми щось більше знаємо, хвилями
Роздаємо радість і мріємо,
Щоб свідомість в людей розквітла.


Рецензии