Пропуснати мигове

Станах склад на пропуснати мигове.
Искам всички отново да върна.
Да отвърна на всяко намигване.
На целувките бързи. И да прегърна
 всички,които от мен се отвръщаха.
Или неволно врати са ми тръшкали.
Върнете ми всички пропуснати мигове!
Животът е кратък...Ще ми достигне ли?

23.08.2011 г.
София


Рецензии