Празници

Ех, що за щастие -
женското рамо
 колко прекрасно е
 до мене допряно!?

Каква е прелест
 косата разпустната,
роса по нослето,
меда по устните!?

Какво наслаждение -
играта на палците...
И твойто умение
 да правиш празници!

11.08.2011 г.
Стара Загора


Рецензии