Ирина

Кой те кръсти пък така:
с име простичко Ирина?!
Ти астрална си звезда.
Ти си извор сред пустиня.

Потресаващо ефектна.
Като връх си величава.
От лицето ти -ослепвам.
От устата - замълчавам.

И видът ти еротичен
 непрестанно ме привлича.
Подир сянката ти тичам,
а в сърцето - те обичам.

Тъй,че името Ирина
 Бог със тялото е пратил.
Имам няколко причини
 да го взема за приятел.

11.08.2011 г.
Стара Загора


Рецензии