Старый Новый Год!

Старий Новий Рік!

З давніх давен, є традиція у нашого народу!
Всім миром зустрічати Старий Новий Рік!
В нокдауні не то що люди, а навіть природа!
Час святкування друзі, ще не зовсім стік!
 
Ломляться столи... Нічого тут не вдієш!
Як поляна, що була накрита в Новий Рік!
Від душі бажаю Вам Віри, Любові і Надії!
Лучезарно миготить гирлянди Новорічний блік!

З давніх давен, традиції у нас веселі і смішні!
Чужеземним народам зрозуміти нас ніяк!
Новорічні всі свята душевні, довгі, заводні!
Друзі! Старий Новий Рік -  свято як не як!

Ну що ж, зібрались всі на святкування!
Відмічати дружно миром Старий Новий Рік!
З розмахом святкувати будемо з вечора до рання!
Хай здоров'я і життя дає нам цілий вік!

Веселись, пий, гуляй чесной народ із віку вік
За вікном мороз, сніг летить і вітер дує!
Святкуймо довгожданний Старий Новий Рік!
Нашого народу генний код ніхто не розшифрує!

Народ наш, як завжди у святах не змінний!
Що морозною зимою, а чи пекучим літом!
Зі святами народ наш завжди не роздільний!
З Старо-Новорічним роком вітаю Вас привітом!

Немає в Білім Світі більш величного народу!
В якого ще натомість, є душа жива й красива!
Народжені з теплом в душі і серці від роду!
З приходом Новорічним, ждемо, як діти дива!

Зі Старим Новим роком, Вас я всіх вітаю!
Снігом білим з неба, привіт я Новорічний шлю!
Здоров'я, Миру, Щастя і Любові я бажаю!
Обіймаю ніжно Вас, цілую і люблю!

13.01.2019


Рецензии