Лiки вiд суму

Коли сумно, тяжко в мене на душі,
Тоді я співаю батьківські пісні.
Перед очима тато і мама мої.
Лагідно вони всміхаються мені.

Музику веселеньку гучно я включаю,
Душа радіє, настрій підіймаю.
Музика,, пісні, енергію дають,
Веселі люди довше всіх живуть.

Та здоров"я пісня людям додає.
Теплота душевна в отих піснях є.
Є пісні такі, щой в бій ведуть,
Воїнам наснаги, сил додають.

С піснею робота легче робиться.
І все в житті як найкраще водиться.
Пісні радість та спокій в родину несуть,
Та безмежну батьківську любов бережуть.


Рецензии