Новорiчна kазка

Ялинки, вогники, ліхтарики!
Усюди мерехтять яскраві кольори!
До дому радісно біжать школярики,
І ті що виросли, і ті що ще малі.

Одягнем в іграшки ялиночку,
Що буде дарувати свято всій сім’ї.
Де мама перевтілиться в снігуроньку,
Щоб Дід Мороз приніс даруночки круті.

А за вікном білесенькі сніжиночки,
Кружлятимуть у танці цілий день,
І дітвора сідатиме на саночки,
Та радісно співатиме пісень.

Сніговики стоятимуть у двориках,
Приваблюючи різних пташенят.
Солодощі лежатимуть на столиках.
Сюрпризи під ялинкою чекатимуть малят.

І зачарує світ святкова магія.
Щоб новорічна казка ожила.
Обіймемо в думках  кого кохаємо,
І побажаємо усім любові та добра.

ТАТ 17.12.2017 ( 19.12)


Рецензии