Клетка

Гледам на света с очи на звяр.
И плячките избирам както търся като цяр.
Пред мен навсякъде месо - бедро със кокъл.
Навън е бедност, глад и смрад, и вопъл.
А ти предлагаш ми кебапче...
Прозявам се.Облизвам си мустака. Плача.
И връщам се във клетката със смях.
Ела при мен.
За тебе ме е страх...

12.08.2011 г.
Стара Загора


Рецензии