На Галина

Китарата ти как звучи!?
Е, банално - като нерв.
С конеца тънък шиеш ти
 кожата ми на верев.

Сменяш ритъма китарен.
И темата.Дори - тоналност.
Аз ставам още по-печален.
Свири...А инак-всичко е банално.
И без китарата ти - травиално...

11.08.2011 г.
Стара Загора


Рецензии