На моята любима

На нежните ми думи - отговори не търси.
И на чувствата ти - ласкав смях отсреща.
Наивно е на изгрева да му благодарим
 затуй, че всеки ден със обич го посрещаме...

10.08.2011 г.
Стара Загора


Рецензии