В миналото пак ще се повторя

В миналото пак ще се разтворя,
за да премина с нея под ръка
 по алеята ни. С ножче да повторя
 върху скамейка надписите дето начерта.

Дърветата с тъга ще ме познаят,
птиците със мене ще запеят
 онези песни, дето още знаят
 от времето,когато пях със нея.

В миналото пак ще се разтворя
 със спомените да си поговоря.

04.10.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии