Урман буе эрэмэ

Урман буе эрэмэ,
Эрэмэдэ карама.
Соярлек булсан мине
 Башкаларга карама.
 Урман буе эрэмэ,
Эрэмэдэ елга бар.
Синен мэхэббэтенэ
 Йорэгемдэ урын бар.
 Урман буе эрэмэ,
 Эрэмэне тарсынма.
Союлэрен хак булса,
 Эйтергэ син тартынма.




12.01.2019


Рецензии