Авылым...

Авылым матур, гузэл ,
Тирэ- ягы яшел чирэм.
Жире ямьле, суы тэмле,
    Шуна да мин якын курэм.

Авылымнын уртасында
Биек Мэчет манарасы.
Дин эхеллэре укыйлар
  Биш вакыт намазларны .

Авылны икегэ булеп
Ага инеш сулары.
Тирэ- якка жэелеп киткэн
  Урман, кырлар, басулары .


Рецензии