Кин болында

Кин яланда, болында
Жилэк пешеп олгергэн.
Жилэк жыярга диеп
 Кызлар- егетлэр килгэн .
 Кызарып пешкэн жилэкне
Кызлар жыя чилэккэ.
Э егетлэр шаярышып,
Шул кызларны кузэтэ.
 Кин яланда болында
Сылу кызлар, егетлэр.
Колделэр, шаярдылар,
Аларны кем угетлэр




12.01.2019


Рецензии