Монна Лиза

Мені не вистачає люблячих очей
Твоїх красивих, чистих, ясних,
З тобою частих зустрічей,
Обіймів і міцних, і рясних.

Твоїх м’яких, солодких губ
Таких гарячих, чуйних,
Від них, мабуть, я згуб,
Згуб від думок своїх я грішних.

Мені не вистачає твоїх слів,
Які лікують мою душу,
Не вистачає снів,
Де пестиш моє тіло.
Це говорю я в тишу
І пошепки, і несміливо.
Тобі о…, Монна Ліза.

фото: google.com


Рецензии