лише я...

Є лише я і тисяча запитань, які в котрий раз залишаться невідомими,
Життєвий шлях має азарт, та безліч нюансів в теорії.
В мені блукають стрімкі почуття, як і ти коридорами впівніч,
Я так боялась програти та страх, дав мені відсіч.

Недосконала смуга в житті мене ніяк не зламала,
Тільки додала струму душі, щоб і далі вона зігрівала.
Кожен ранок, починався із кави та теплих обіймів
Кава надзвичайно терпка, як поцілунок не твоєї людини...


Рецензии