Хотела сказать, а надо ли?

Хотела сказать, а надо ли?
Душу открыть... А стоило?
Ты помнишь, как звёзды падали?
Що з тобою накоїли?

Что натворили мы, глупые?
Ни силы у нас, ни воли.
Сценарий - понятно-доступный,
Чому змінилися ролі?

Вчера ещё были яркие,
Такие сыграть мечтаем.
Судьба посылала подарки,
Мабуть, вона щось та знає.

Що з тобою накоїли?
Чому змінилися ролі?
Мабуть, вона щось та знає,
Та в душу не допускає...






..........


Рецензии