Вiд долi в долю Со-Творiння

Виставка «В майстерні у Неллі Ісупової»,
ДК Майстер Клас, Київ

Від долі в долю – Со-Творіння
Доріг, світів…
Єству даровано Прозріння,
Як диво з див…

З життя в життя – шляхи Любові…
Барвистий слід…
Зникають межі просторові…
Єднає мить…

Від гри до гри – високі ноти…
Чарівний ритм…
У Небо – сходи… Світло… Спокій…
Крізь сни – політ…

Із кола в коло – все стрімкіше…
Проміння… Жар…
Звучання – тихше і ніжніше…
Любов, як дар…

11.01.2019


Рецензии