Това игра ли, бе?

Не си зелена.
Вече зряла си.
С обич гледам:
-Идеална си!...

Не те ревнувам.
Знам, излишно е.
С пръст рисувам,
а ти-усмихваш се.

Не те обсъждам,-
много лично е.
Не ме осъждай-
с уста събличам те...

Това игра ли е?
-ме питаш ти.
Любов дойде!
Чети в очите ми...

01.07.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии