Любовта ми изстина

Ветрове, не летете след нея,
не й разбивайте стъклата.
Аз престанах за нея да пея
 серенади във тишината.

Дъждове, не плачете за нея,-
не гасете във нея жаравата.
Изровете дълбока траншея -
в нея за хвърля забравата.

Снегове, не брашнете след нея,-
в бял квадрат не мажете картината.
Не стана за мен тя Снежната фея.
Любовта ми отдавна изстина...

01.07.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии