Одна гора високая, а другая.. укр. нар. песня

Одна гора високая, а  другая  низька,
одна мила  далекая, а другая  близька.

У цієї, близенької, воли та корови,
А  в тієї, далекої, та чорнії брови.

У цієї, близенької, воли поздихають,
А в тієї, далекої, брівки не злиняють.

У цієї, близенької, рушник на кілочку,
 А в тієї, далекої, брови на шнурочку.

Ой, я цюю, близенькую, людям подарую,
А до тої, далекої, пішки  помандрую.

(Январь, 2019г)


Рецензии