Синен хакта

1)Уйлар уйлый синен хакта,
 Жан кисэгем,мэхэббэтем.
 Син бит минем бердэнберем,
 Сандугачым хэм соеклем.
 
Припев:         Утэ коннэр,утэ тоннэр,гомер утэ,
                Сине уйлый,сине котэ.
                Син янымда,яннарымда чакта гына
                Кубэлэклэр кунелемдэ.

2)Яратабыз бер-беребезне
 Син- минеке,мин синеке.
 Доп-доп тибэ йорэккэем,
 Сулышынны сизгэн саен.





     05,2018


Рецензии