Хислэрем суыныр...

Кырларда чэчэк курсэн,
 Яфрак курсэн хэр талда.
Яннарыма килеп йоремэ
 Сина урын юк анда .
Кырлардагы чэчэклэргэ
Кояш нурларын сибэ.
Син барыбер башканыкы
Кунелем нидер сизенэ .
Кырлардагы чэчэк сулыгыр,
Таллардан яфрак коелыр.
Мин синнэн аерылгач,
Хислэрем минем суыныр .




   02.01.2019


Рецензии