стрiчка

Сокрытие сопереживание
Согрешение смирение
Слияние свершение
Свержение снижение
Сопричастие
 
Резок порук
из рук в руки
Падэ дитя
Кроваво алэ

Багряне сонце
Прийди урано
И снизийдэ до
Долу
Поля
Весни
Оси
Чий буди гул
В бджолиний
Вул
Останне торкне
Пiд дол тулиться
Хто огайдай
Де зупиниться 
И ненароком
Обернеться 
До тебе парубок

Лесний


Рецензии