Сагынам сине

Безнен яшьлек бар иде
 Кин урамнар тар иде.
 Бар да хэзер юкка чыкты
Хэзер ни ямь бар инде?
Сагынам алсу йозенне
 Тулышкан ирененне .
Серле кара кузлэренне,
 «Соям!»- дигэн сузенне .
Йолдызлар кебек атылдык
Икебез ике якка .
Безгэ насыйп булмагандыр
Бергэ булып калырга.
Мин гел сина талпынам ,
Сине шундый сагынам.
 Нилэр генэ эшлэсэм дэ
Безгэ шулай язылган .


Рецензии