Так зимно

Так зимно-зимно і сніжок кружляє,
Блищить все ніжним сріблом навкруги.
В солодкім сні природа спочиває,
Замерзла річка, сплять і береги.

І так яскраво мерехтять сніжинки,
Зима крізь вії дивиться на світ…
В снігах сховалися усі стежинки,
Якими я ходила стільки літ!

Мороз малює ніжні візерунки
На вікнах тих, де пластику нема.
Усі свої сюрпризи й подарунки
Нам дуже щедро роздає зима.

Вона ж бо знає, вік її – короткий
І дуже скоро вже прийде весна…
Втече мороз, розтане сніг глибокий
І стане вже безсилою вона.

А поки що зима нас всіх чарує
Своїм прекрасним витвором чудес.
Це Сам Господь сьогодні нам дарує
Усю красу зими аж до Небес!


Рецензии