Що таке томос?

Що таке томос,
і що з ним робити?
Як його їсти,
і з чим його пити?

Що це за щастя
таке нам підвалить?
Може платіжки за газ нам оплатить?

Може голодних людей нагодує?
Може війну на Домбасі скасує?

Може у зимку він зможе зігріти?
Може у банках знище кредіти?

Ми ж "темні люди",
так і гадали.
Поки нам дещо не з'ясували.

Начебто Бог нам
тепер не належить.
І дух Російський
всі церкви бентежить.

В церкву заходиш
там Путін хизує.
І молитви вже
Господь не почує.

А тепер з томасом
ми не залежні,
Наш президент
все зробив як належно.

Будем тепер
ми за Бога сваритись.
Вірой єдиною
навпіл ділитись.

Всім пояснили що Бог був Російським.
А тепер з томосом
став Українським.

Як же тепер додзвонитись до Бога,
пан Порошенко змінив номер кода.

Дайте ж скоріше контакти нові.
Бо вже не чує
Господь молитви.

Кажуть на кожнім каналі новини.
Для президента
цей томас важливий.

Хижих священників
всіх підкупає,
Так голоси
він собі набирає.

З томосом, краще паскудить країні.
Носиться з ним Порошенко щасливий.

Наче у дупу
його підстрелили.
Слава і церкві,
і Україні.

Бруд у парламенті,
і нечистота.
Біологічне сміття
та гидота.

Нечість, мерзота зібралась в верхах.
Доля країни в смердючих кігтях.

Боже единий,
і віра єдина!
Допожі врятувати країну.

Біологічне сміття прибери.
Дружбу та єдність
нам принеси.

12 января 2018г.@


Рецензии
Светуня, борец ты наш!

С праздником тебя, моя хорошая!
Пусть этот день будет для тебя радостным и тёплым!
Счастья тебе и верной любви!
💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹

Инна Керн   08.03.2019 15:34     Заявить о нарушении
Спасибо тебе моя хорошая. Целую тебя крепко крепко и поздравляю от всей души.💗💖😘🌸🌼

Светлана Чернышенко   08.03.2019 21:03   Заявить о нарушении
Так-же по-БОЕвому АНТИ-фаш МОЩЪно*

Серж Фико   23.06.2020 00:13   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.