Жэйге сою

 Жэйнен матур коннэрендэ
Мин болыннарда йорим.
 Чэчэклэрдэн тэкыя уреп,
Башларына кигезим.
 Болыннарда йорегэн чакта
Кошлар жырын тынлыймын.
 Синен яратуларыннан
Беркайчан да туймыймын .
 Торле торле кубэлэклэр
Чэчэклэргэ куналар.
 Безнен кавышуыбызга
Алар да куаналар.



   11.01.2019


Рецензии