Nie odeszlas

NIE ODESZLAS
Nie odeszlas  ode mnie mlodosci
Jakze bys mogla oddzielic sie
od rdzennie pierwotnego gruntu
twej we mnie macierzystej istoty
A tez czy moglabys zyc gdzies z dala
od tobie przeznaczonego swiatla
niepodleglej esencji milosci
nie przywiazanej sama soba
do zadnej przemijajacej formy
11.01.2019
***
HPD


Рецензии
Halszko!
Coś wspaniałego! Dziękuję za dzielenie się myślą twórczą.
Jestem pod wrażeniem!
Sukcesów!

Алла Польская   16.01.2019 01:45     Заявить о нарушении