Моя доля - моe мiсто

Сонце встає. Кожного ранку
Місто моє, тоне в серпанку!
Жадібно п’є вранішні роси.
Тут все моє дитинство босе.

Приспів:
Моя доля – моє місто -
Сенс життя наповнить змістом.
Доленосна моя зірка –
Зачарована Охтирка!

Місто моє – сни кольорові.
Місто моє - сліз і любові,
Місто надій в вічне кохання
Зоряних мрій з ночі до рання.
Приспів:
Моя доля – моє місто -
Сенс життя наповнить змістом.
Доленосна моя зірка –
Зачарована Охтирка!


Рецензии