Мечта

Удивително красив животът е,
когато даже е понякога жесток.
Намерих туй,
което търсейки очаквах
 с голямо закъснение -
не в дните, а в годишния поток.
Да съжалявам - нямам навик,
затова за сетне го оставих.
Нека съдбата ми още почака
 на прага любовен
 пред вратата
 с табелката златна
"Мечта".

24.07.2011 г.
Б. Алекс.


Рецензии