Мъка

Ако в ъглите на сърцето ти
 се сгуши малко мъка,-
не я спотайвай,-
а веднага поплачи...
Така е винаги при нашата разлъка...
Ще кацна тихо,-
и с целувки ще изпия,-
капките по твоите очи...
Ти само по-нагоре я качи...

03.08.2011 г.
Благоевград


Рецензии