Моiй донечцi у день народження

   
Люба моя, мила моя донечко!
Моя ніжна квітко чарівна!
Лагідна, як тепле ясне сонечко,
І тендітна, як сама весна!

Ти,як ясна зіронька, всміхаєшся!
Хай тобі таланить у житті,
Хай перед тобою відкриваються
Всі в житті дороги і путі.

Якби я могла, кохана донечко,
Ладна б тобі небо прихилить,
Щоб могла ти, моє ясне сонечко,
В щасті все життя своє прожить.

Щоб завжди тобі всміхалась доленька,
Щоб не знала горя і біди.
Хай твоєї молодої вродоньки
Не торкаються років сліди.

Хай звичайнеє жіноче щастячко
Подарує доленька тобі,
Щоб було до кого, моя ластівко,
Пригорнутись в радості й журбі.

Будь здорова, люба моя донечко,
Розквітай, як пишний маків цвіт!
Хай тобі ласкаве світить сонечко,
А життя пошле багато літ!


Рецензии
Замечательное поздравление для любимой красавицы доченьки, присоединяюсь!
Счастья ей!

Екатерина Тарарака   26.02.2019 22:36     Заявить о нарушении
Спасибо, Екатерина. Добра и удачи Вам!

Людмила Перекос   27.02.2019 16:30   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.