Ак чэчэклэр

 Ак чэчэклэр жиргэ иелэ
 Булмаса янында терэге.
 Мин соймэгэн берэу
 Янда йори.
 Тэгьдим итэ мина йорэген.
 
 Ак чэчэклэр жиргэ иелэ
 Давылланып яуган янгырдан.
 Мин яраткан берэу
 Мине курми ,
 Куздэ салмый утэ янымнан .
 
 Ак чэчэклэр салкын жиллэрдэн
 Бик тиз генэ сулып калмасын.
 Гомер зая утэр
 Язмышымны
 Анын белэн бэйли алмасам .



      08.01.2019


Рецензии