Усе...

Усе, що мало бути - є давно!
Що втратило вагу - набе’ре знову,
Хлібина - перетвориться в зерно,
Вершина - перевернеться в основу,
Усе що мало вмерти - оживе.
І новий круг завертиться Сансари,
Великим стане все, що є мале,
На сиву землю впадуть білі хмари.
Нема кінця ні щастю, ні біді,
Нема добра без зла, як дня без ночі.
І час сплива, як човен по воді,
І вічність внуком дивиться у очі...
 
11.01.19


Рецензии