Маминi руки

Красуня береза росте у дворі,
Вишні цвітуть, зеленіють клени,
Квіти розквітли,фарби усі є на подвір'ї.

Це розмаїття квіток на подвір'ї
Люблячі мамині руки плекали,
Садили, пололи і поливали.
Ранком і вечором все доглядали.

На огороді нема ні травинки,
Все пропололи руки старі.
Мамині руки не вміють чекати,
Бачать роботу, роботи багато.

Взимку і влітку вони у роботі,
Влітку вони на огороді,
Взимку уміють шити, плести,
Їсти варити, пекти пироги.

Вміють вони зустрічати гостей,
Добрі і лагідні вони до людей.
Завжди поможуть всім у біді,
Дай їм здоров'я, боже храни.


Рецензии