Укр. Затиха гом1н

Затихає гомін біля клубу,
скоро вимкнуть світло у селі,
люди вже давно сплять непробудно,
а в саду співають солов"ї.
У безхмарний вечір світить місяць,
світять в небі зорі навесні,
їх над нами ніби хтось підвісив,
лише на місточку ми одні.
Ніжні поцілунки в тихий вечір
і чути  лише стукіт двох сердець,
а той місяць світить нам у очі
та не зводить зустріч нанівець.
Ось і закінчилась наша зустріч,
ось твоя хатина край села,
тільки місяць в небі ніби обруч
шлях освітлює, де стежка пролягла.


Рецензии